Hop til indhold

Heidi er ansat i Kontor for HR og Organisationsudvikling, som varetager HR-opgaver for ledelsen og medarbejderne på tværs af hele ministeriet. De ca. 25 ansatte i kontoret er blandt andet ansvarlige for rekruttering af nye medarbejdere, ledelsessparring, udvikling og gennemførsel af APV og trivselsmålinger for ministeriet og rådgivning om juridiske spørgsmål inden for HR-området.

Heidi er leder for det personaleadministrative team, hvor de håndterer løn- og personaleadministration, det interne regnskab og meget mere i tæt samarbejde med resten af kontoret. 

”Jeg arbejder blandt andet med udvikling af vores processer og vejledninger og dialog med samarbejdspartnere og interessenter om vores løsninger. Det kan eksempelvis være dialog med vores it-leverandør Statens It eller at samarbejde med vores jura- og rekrutteringsteam om en god proces for et specifikt område.”

Som ansat i ministeriet er der mange muligheder for at udvide sin faglige profil, for eksempel gennem videreuddannelse og kurser eller ved at blive udfordret med nye arbejdsopgaver og ansvarsområder. Heidi startede i kontoret som HR-partner, og siden da har ansættelsen budt på nye udfordringer i kontorets udviklingsteam og nu som leder for det personaleadministrative team.

”I min tid i ministeriet har jeg fået gode muligheder for kompetenceudvikling. Jeg har blandt andet taget en proceskonsulentuddannelse og deltaget i ministeriets talentudviklingsforløb. Men den primære kompetenceudvikling har været i opgaverne, hvor jeg har fået lov til at udvide min opgaveportefølje, arbejde med forskellige områder og senest som teamleder med et helt nyt sæt ansvarsområder.”

For Heidi er det motiverende at være leder for et hold af dygtige og dedikerede medarbejdere, der med sine forskellige fagligheder og erfaringer byder ind på de opgaver, der skal løses.

”Vi har plads til at tænke nyt og optimere og udvikle på vores opgaver. Er der noget, vi ikke synes fungerer, kigger vi på det og finder gode fælles løsninger for, hvordan det skal være fremadrettet. Og så trives jeg godt i en hverdag, hvor der aldrig er to ens dage, og hvor jeg aldrig helt ved, hvad der dukker op i løbet af ugen.”

 

Om Kontor for HR og Organisationsudvikling

I Kontor for HR og Organisationsudvikling varetager vi HR-funktionen for hele koncernen. Vi bistår ledelse og medarbejdere i HR-opgaver på tværs af ministeriet. Det indebærer rekruttering af nye ansatte, løn, regnskab, udførelse af APV og trivselsmålinger og meget mere. Vores kontor består af medarbejdere med mange forskellige faglige baggrunde, blandt andet jurister, kontorfunktionærer, kandidater i Human Ressource Management og kontorelever.

 

Sidst opdateret: 26. september 2023